Hem Arbeta med Fanny Josefine

Arbeta med Fanny Josefine

@fanny_josefine är ett etablerad profil sedan 2016. Målgruppen är aktiv och träningsintresserad och du når en målgrupp i olika länder och åldrar. Instagram, Facebook, SnapChat och Likee har en internationell målgrupp i åldern 30-45 år medan målgruppen på TikTok är yngre och främst i Sverige.

Förutom mina egna kanaler diver jag även teamlost.se samt tillhörande kanaler tillsammans med @patrikwidell.

Kontakt: info@teamlost.se

Sponsring och ambassadörsskap

Detta är ett perfekt sätt att stärka ditt företags varumärke. Ett sponsorsamarbete är långsiktigt och våra följare får en stark koppling till er som företag.

Sociala media

Jag skapar sponsrat innehåll med produkter och tjänster som känns rätt för min målgrupp. Innan ett samarbete genomförs går vi igenom målsättningen med samarbetet och vad vi vill uppnå ihop. Är det varumärkeskännedom du vill uppnå är det tex bra att mäta exponeringar med och du vill ha en ökad försäljning är det bättre att jobba med en rabattkod.

Innehållet anpassar jag efter kanal och målgrupp och gör samarbeten som innehåller inlägg över tid från 3 månader och uppåt.

Allt sponsrat innehåll annonsmärks enligt marknadsföringslagen.

Mina kanaler
Instagram @fanny_josefine
TikTok @fanny_josefine
Likee @fanny_josefine
Youtube @fannyjosefine1
Facebook @fanny_josefine

Exempel på samarbeten

Här kommer några exempel på samarbeten i sociala media.

Samarbete med Visit Småland
Inlägg på kampanjesida
Inlägg på Instagram @fanny_josefine @patrikwidell
Inlägg på blogg teamlost.se

Samarbete med Kia Motors Sverige
Inlägg på Instagram @fanny_josefine

Samarbete med Craft Sports wear
Inlägg på Instagram @fanny_josefine

Samarbete med Team Sportia
Inlägg på kampenjesida
Inlägg på Instagram @fanny_josefine @teamlost

Är du intresserad av att jobba med mig? Kontakta mig

Ambassadörskap

Genom ett ambassadörskap jobbar vi ihop under en längre tid med synlighet i samtliga kanaler under perioden. Perioden är oftast 1 år eller mer.

Företag jag är ambassadör för idag är Nocco, Barebells, Tyngre, Generation Pep och Kia.

Löp dig stark! Träningsprogram

Onlinecoaching i grupp med träningsprogram för dig som vill komma igång med löpningen och samtidigt bygga en stark grund.

När du jobbar med mig får du genom min app ett genomtänkt löpupplägg som innehåller både löpning och styrka. Du får informationsfilmer och jag är med och coachar och peppar under resans gång.

Dessutom blir du del av en härlig community så du kommer aldrig vara ensam. Jag finns med och peppar så du inte ger upp på vägen. Häng på! 🙌🏻

Läs mer och anmäl dig här

Utbildningar, föreläsningar och workshops

Utöver samarbeten arbetar jag som föreläsare och digital konsult för varumärken som vill öka sin närvaro i sociala medier. Jag har en lång erfarenhet av personlig närvaro på främst Instagram men även på TikTok. Många företag och varumärken är nyfikna på TikTok men är inte så insatta än. Jag kan hjälpa er med både en strategi och utbildning om plattformen.

Hör av dig till mig du är intresserad av ett samarbete du vill diskutera hur jag kan hjälpa dig och ditt varumärke med er närvaro i sociala media. Eller läs mer om utbildningar och föreläsningar.

Barn och ungdomar

Jag brinner för rörelseglädje och älskar att se barn och unga hitta glädje till träningen. Jag är ambassadör för Generation Pep och når ut till många yngre genom främst TikTok.

Födelsedagskalas för alla @lostgym

Fyller ditt barn år och önskar ett riktigt fartfyllt kalas då har ni hittat rätt. På vår tomt har vi byggt ett drömgym inne och ut, vi har nära till skogen och vattnet. Oavsett om ditt barn tränar jättemycket eller kanske inte alls så passar kalaset alla deltagare. Vi ser till att det blir en bra nivå på kalaset och övningar som inkluderar alla. Självklart innehåller det även tid för att spela in TikTok videos för de som vill. Åldersgräns är från 6 år och uppåt och maxantal varierar beroende tidpunkt på året. Tå
Bokas genom förfrågan till fanny.ahlfors@gmail.com

Workshop för barn och ungdomar

Träning och rörelse behöver inte vara svårt och all rörelse är inte kopplat till prestation. Under denna workshop pratar vi träingsglädje och motivation och försöker även komma bort ifrån utseendefixering och vikt. Workshopen anpassas även till om det är för en skola, eller tex ett fotbollslag. Jag inleder med föreläsning och avslutar med ett träningspass. Mina workshops går att anpassa runt om i landet. Ett exempel på workshop var tillsammans med en gymnastikgrupp i Stockholm. Jag började med att prata träningsglädje och att det är coolt att vara stark och vikten av att trivas med sin kropp och avslutade med ett träningspass på Extremfabriken utanför Stockholm
Bokas genom förfrågan till fanny.ahlfors@gmail.com

Utbildningar

Jag arbetar både som digital konsult samt gör skräddarsydda utbildningar för varumärken som vill öka sin närvaro i sociala medier. Jag har en lång erfarenhet av personlig närvaro på främst Instagram men även på TikTok. Många företag och varumärken är nyfikna på TikTok men är inte så insatta än. Jag kan hjälpa er med både en strategi och utbildning om plattformen. Läs mer om det här.

Jag har även studerat kurser på universitet i sociala medier.

Hör av dig till mig du är intresserad av ett samarbete du vill diskutera hur jag kan hjälpa dig och ditt varumärke med er närvaro i sociala media.

Föreläsningar

Jag håller föreläsningar och workshops för både företag och föreningar.

”Så lyckas du på sociala medier”
Vad är det egentligen som krävs för att nå ut i sociala medier? Vi går igenom hur du kan tänka för att skapa framgångsrikt innehåll på olika plattformar.

”Så hinner du med träning i vardagen”
Kroppen är gjort för rörlighet och forskning visar på det organs som stärks mest av att du rör på dig är hjärnan. Du får bättre minne och får en bättre toleransnivå mot stress samtidigt som du får ett lyckorus av endorfiner. 

Men hur får du tid för träning i vardagen när kalendern är full med arbete, familj, aktiviteter osv? Vad kan och hur kan man inkludera vardagsmotion ? Följ med på en föreläsning där du får 10 tips på träning i vardagen. 

Hör av dig till mig du är intresserad av att boka en föreläsning.

Företagsträning

Allt fler företag värnar om sin personal och hälsa och då de inser den stora vinningen i friskvård för sin personal. Det är väldigt mycket billigare att förebygga hälsa än att rehabilitera. Friska, nöjda och pigga medarbetare är motiverade, produktiva och bidrar till ökad trivsel på arbetsplatsen.

Genom att komma igång med företagsträning där medarbetare deltar ökar oftast intresset för hälsa i allmänhet vilket gör att man inspirerar sin omgivning till mer rörelse, kanske börjar röra på sig mer hemma, äter nyttigare osv.

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar vilket är som en motivations boost för att komma igång med träningen. Men även bootcamps pass ute hos oss @lostgym och företagslöpning hos företag.

Bootcamp

När det är dags för kickoff eller teambuilding med ditt företag då har du hittat rätt. Bootcamps hålls naturnära hos @lostgym 20 minuter utanför Jönköping. Vi har både närhet till skog och vatten. Ni kommer få svettas, kämpa och lösa kluriga uppgifter ihop. Kan även avslutas med en middag ute i skogen över öppen eld.

Företagslöpning
Här träffas vi löpande. Det kan vara en gång i veckan eller en gång i månaden. Vi utformar ett upplägg som passar specifikt för er. Passen kanske ni vill ha på morgonen, lunchen eller i anslutning direkt efter jobbet. Passen är uppbyggda med träningsglädje i fokus och vi blandar både löpteknik, styrkeövningar och intervaller.

Vill du veta mer? Kontakta fanny.ahlfors@gmail.com

Faktureras genom Team Lost AB.