Arbeta med oss

Arbeta med oss Fanny Josefine Ahlfors och Patrik Widell som tillsammans bildar Team Lost – Ett av Sveriges största äventyrsteam!

Team Lost grundades 2018 och har snabbt fått en tydlig nisch och en stark målgrupp. Den typiska följaren på Instagram och Facebook är hälsoaktiv och välutbildad mellan 25-45 år som gillar att investera tid och pengar i sin hälsa. Den typiska följaren på på Tiktok är yngre och väldigt engagerad. Vi har tillsammans runt 20 miljoner videovisningar i månaden.

Med vår erfarenhet kan vi hjälpa ditt företag att utveckla och implementera framgångsrika samarbeten som skapar nyfikenhet, engagemang samt ökar din försäljning. Vi har gjort samarbeten som har fått miljoner intryck och en hög engagemangsnivå.

Totalt har vi över 5 miljoner följare.

Kontakta oss så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig och ditt varumärke att nå en aktiv och köpande målgrupp – och öka din försäljning.

Maila till: info@teamlost.se

Sociala media

I sociala media gör vi sponsrade inlägg. Vi anpassar innehåll efter kanal och målgrupp och gör samarbeten som innehåller inlägg över tid från 3 månader och uppåt. Vi gör samarbeten som kan omfatta Instagram, TikTok, Facebook, Likee, snapchat och vår blogg samt nyhetsbrev.

Sponsring och ambassadörsskap

Detta är ett perfekt sätt att stärka ditt företags varumärke. Var med oss under ett helt år eller mer och dela våra äventyr tillsammans. Ett sponsorsamarbete är långsiktigt och våra följare får en stark koppling till er som företag. Vi gör ett tydligt upplägg under året. Ni får både synlighet på lopp samt inlägg i sociala media.

Event och Föreläsningar

Vill ni ha en boost av inspiration? Boka in ett träningspass med oss eller en föreläsning.

Våra sociala kanaler

Instagram
@fanny_josefine
@patrikwidell
@teamlost
@sixtythehusky
@lostgym

TikTok
@fanny_josefine
@patrikwidell
@teamlost
@sixtythehusky

Youtube
Team Lost – Fanny och Patrik

Snapchat
@fanny_josefine
@patrikwidell

Facebook
@fanny_josefine
@patrikwidell
@teamlost

Likee
@fanny_josefine
@patrikwidell
@teamlost

@teamlost at Instagram