Hem Blogg Glamping på Arilds Vingård

Glamping på Arilds Vingård

av Team Lost

Sommaren är här och för dig som inte vill spendera natten på varken hotell eller i tält finns alternativet glamping. Glamping är camping men lite mer lyxigt och glamouröst. Du slipper allt jobb med att sätta upp tält och sova på marken samtidigt som du har tillgänglighet till de flesta bekvämligheter.

Vi besökte Arilds vingård, en gård som ligger i Arild ca 40 minuter från Helsingborg. Här ligger glampingtälten mitt bland vinrankorna och en liten bit bort från gården. Tälten är för skapade för två personer med möjlighet att vara upp till fem personer med extra madrasser.

Toaletter och utedusch finns i anslutning till tältområdet. Handdukar, bäddade sängar och badrockar att gå till duscharna med ingår. Frukost, lunch och middag serveras i deras restaurang som ligger ca 100 meter från tälten. Du kan såklart även boka hotell boende på Arilds vingård.

Vi började med att vara med på en vinguidning där vi fick lite mer bakgrundshistoria om Arilds vingård. Vi fick även testa deras egna vin som även finns att köpa på systembolaget.

Efter vinprovningen blev det en god middag i restaurangen.

Strålande sol och varmt gjorde att vi inte kunde motstå ett kvällsdopp. Ca 15 minuter från gården ligger havet.

Läs mer i Arilds vingårds hemsida.

Du kanske även gillar

1 kommentar

RENATA Sjögren augusti 14, 2020 - 15:20

jag vill vet hur mycket kosta 2 natt, 5|9 till 6|9, med ALLT .

Svara

Lämna en kommentar