Hem Blogg Nya ambassadörer för KIA

Nya ambassadörer för KIA

av Team Lost

I samarbete med Kia Motors Sweden

Vi är superglada att presentera vårt nya samarbete med Kia. Under sommaren har vi kört runt i en Kia Niro som vi varit super nöjda med. Förutom att modellen vi haft är en laddhybrid är den lätt att köra och vi kan köra de flesta vardags körningar med el. Nu har vi inlett
ett längre samarbete med Kia och vilket är super stort för oss och vi ser fram emot allt spännande vi kommer kunna hitta på ihop.


Vi kommer få möjligheten att testa olika modeller från Kia där vi börjar med en Kia XCeed Plug-In Hybrid. Bilen är en sportig crossover. Innan vi testade Kia nu i somras var vi båda rätt ovana kring el och hybridbilar men har nu fått en större inblick i hur bra det är. Bilen är väldigt tyst och lätt körd. Vi har en del extra utrustning som tex dragkrok, takbox och cykelställ dvs det mest som behövs för en vardagsbil som även går att använda till äventyr. I dessa tider är det skönt att ha en bil som är utrustad och redo om vi känner för ett spontant litet äventyr i närområdet.


Kia är det tredje bäst säljande bilmärke i Sverige och detta för tredje året i rad. Vilket också märks ute på vägarna. Det finns mycket Kia bilar.
Vi ser fram emot spännande år tillsammans med Kia och ni ska såklart få hänga med på massor med skoj grejer som vi kommer dela med oss av.

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar