Hem Blogg Årets första swimrun pass

Årets första swimrun pass

av Team Lost

Igår var det dags för årets första swimrun pass. Swimrun är alltså när man varvar simning och löpning om vart annat. Vädret visade sig från sin mindre bra sida. 5 grader och regn. Vi trotsade vädret och gav oss iväg till träningen och som tur var fanns det fler som var sugna på att simma och springa.  På just denna träning kunde man välja att springa och göra lite styrka eller springa och simma. Fanny körde simningen och Patrik sprang och hade med sig vår hund Sixty som tyckte att swimrun verkar vara en kul sport.

Under vintern har vi badat en hel del isbad, till och med varje vecka. En grej med isbaden är att vi har velat vänja oss hantera kroppen i kallt vatten. Det verkar som det gett resultat för det kändes faktiskt inte så kallt igår. Det blev såklart lite kallt på slutet men inte lika kallt som vid isbad.

Simhallen här i Jönköping har varit stängd i över ett halvår och det kändes. Armar och alxar var inte vana att simma helt enkelt.

Vi tränar swimrun med en grupp i Jönköping som heter Swimunners of Jönköping. Alla är välkomna på träningen och det är gratis att vara med. Det är en härlig gemenskap på träningarna.

Bor du i Jönköping eller har vägarna förbi och vill testa swimrun? Välkommen på tisdagarna kl 17:30 vid Axamo.

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar