Hem Blogg Träning inför Coopertest eller Beeptest

Träning inför Coopertest eller Beeptest

av Team Lost

Både Coopertest och Beep test är tester som är vanliga både i grundskola, gymnasie men även inom vissa eftergymnasiala utbildningar. Har du ingen bakgrund inom löpning eller konditionsträning kan just dessa tester vara en utmaning. Att direkt börja med intervaller ihop om att klara testerna så snabbt som möjligt leder ofta till skadeproblem med tex benhinnor. Som skadad är det ännu svårare att träna och klara testerna.

Vill du ha hjälp med träningen inför testerna så har Fanny tagit fram ett 4 månaders träningsprogram för Coopertestet och ett program för Beeptest. Detta väder sig till dig som vill klara testerna och springer pass på ca 20-30 minuter idag.
Programmen är uppbyggda med löpning som grund men även ett styrkepass i veckan samt alternativ träning. Alternativträningspassen är pulshöjande pass som du kan göra hemma eller på gym. Har du inget gymkort gör du passen som är avsedda för hemmaträning. Förutom träningspassen får du även videos och pepp löpande. Allt samlat i en app. Du betalar månadsvis.

Är du intresserad av att veta mer? Gör en intresseanmälan här.

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar