Hem Blogg Enkel lösning på vardagsproblem!

Enkel lösning på vardagsproblem!

av Team Lost

Planera mat och laga mat är något som tar tid i veckorna och vi har som många andra testat ha matkasse med recept. Vi har testat några olika och fastnat för Hello Fresh. Det här är inget sponsrat inlägg utan vi vill dela med oss eftersom vi tycker att det är en grym kasse.

Du beställer och bokar din kasse på deras hemsida eller i appen. När den är bokad och du valt vilken typ av kasse du vill ha så får du välja mellan 12 olika recept. Du kan alltså välja de måltider du vill få hem.

Leveransen sker sedan med posten och du får hem en stor låda. I lådan ligger alla kylvaror för sig och alla ingredienser till måltider ligger i egna papperspåsar som är märkta med en färg. Samma färg hittar du sedan på receptkort så det är enkelt att gå följa. Du behöver inte funderar på vad morötterna väger och om morotspåsen i lådan ska vara till flera måltider. Allt i varje papperspåse hör till en måltid.

Recepten är enkla att följa och det går relativt snabbt att laga.

Skulle ni vilja testa en vecka kan vi erbjuda 350 kr rabatt på er beställning. Bara följ länken och klicka hem er första matkasse:

https://www.hellofresh.se

Du kan även använda koden: HS-7OJ41R5AP

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar