Hem Äventyr Vi drar till Stöten i Sälen!

Vi drar till Stöten i Sälen!

av Team Lost

Vi tog med barnen, fyllde bilen och åkte norrut mot Stöten i Sälen. Resan påbörjades i Jönköping. Eftersom det är rätt många timmars bilfärd upp till Stöten så bestämde vi oss att stanna på och sova en natt på hotell i Malung på vägen upp. Då kunde vi komma fram pigga och fräscha på morgonen och börja åka direkt!

Vi filmade hela veckan i en vlogg som ni kan se här.
Vår stuga och backe precis utanför dörren

Väl uppe i Stöten började vi direkt med några åk i backen innan vi kunde checka in i vår stuga. Det var väldigt smidigt med liftarna och inga köer alls i backarna.

Boende i Stöten

Stugan låg direkt vid backen och var fullt utrustad med kök, badrum, tvättmaskin, torkskåp och bastu. Ja, allt man behövde. Vi passade även på att besöka poolen den första kvällen. Där fanns det bubbelpool och några lite större pooler.

Huset vi bodde i.

Andra dagen kom vår överraskning för barnen. Vi hade frågat om Tomas och Malin ville komma upp då vi hade en stuga med 8 sängplatser. Vi utforskade nya backar runt om i Stöten och åkte snowboard och skidor hela dagen.

Patrik, Fanny, Tomas och Malin

Video med Tomas och Malin

Vi spelade även in en youtube video med Tomas och Malin. Vi fick låna badet i Stöten en kväll efter stängning.

Stöten har allt

Stöten har bra backar som passar alla, vi gillade att det var rätt långa backar så ett åk upp och ned tog rätt lång tid. Det var absolut ingen kö i backarna och det var lugnt och skönt. Allt vi behövde fanns på området, inklusive spa med bowling och en liten butik.

Noah och Leya
Vår Subaru Forester som inte hade några problem på vintervägarna


Du kanske även gillar

Lämna en kommentar