Hem Blogg Fanny släpper bok – Släpp kontrollen!

Fanny släpper bok – Släpp kontrollen!

av Team Lost

Fanny släpper bok!

I många år trodde jag att jag alltid skulle ha kvar mina hjärnspöken. Att kontrollera dem var den enda lösningen, allt skulle bli enklare om jag lyckades styra min tillvaro in i minsta detalj. Jag förstod inte att det bara ledde mig längre och längre in i mörkret.

I tidiga tonåren gick något snett för Fanny Ahlfors. Plötsligt handlade allt om olika förbud som präglade hennes vardag. Nu berättar träningsprofilen för första gången om ätstörningen hon kämpade mot i nästan 20 år, och delar med sig av övningarna som hjälpte henne på vägen mot acceptans. Det är en historia om att våga sluta fly från jobbiga tankar — om att lära sig släppa kontrollen.

Fanny Ahlfors är träningsprofil och entreprenör. Hon vann guld i världscupen i kickboxning 2010, och inspirerar nu hundratusentals människor till träningsglädje på sociala medier.

Just nu kan du förhandsboka och få en signerad upplaga av boken här.

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar