Hem Blogg Glamping i Kläppen

Glamping i Kläppen

av Team Lost

Inlägget är i samarbete med Kläppen.se

Sommaren är här och för dig som inte vill spendera natten på varken hotell, husvagn eller i tält finns alternativet glamping. Glamping är camping men lite mer lyxigt och glamouröst. Du slipper allt jobb med att sätta upp tält och sova på marken samtidigt som du har tillgänglighet till de flesta bekvämligheter.

Glamping

På Kläppens camping är glampingtälten en nyhet för i år. Tälten ligger lite avskilt från resten av campingen och mysigt nere vid Västerälven. Tälten är utrustade med sängar, kyl, porslin, hängmatta, utemöbler, grill och grillkol. Allt du behöver för en härlig övernattning.

Vi lagade en mysig middag innan vi gick in i tältet. Inne i tältet fanns även ett innertält så vi kunde stänga av och göra det ännu mysigare. Att tälta är en riktigt härlig upplevelse och med sköna sängar känns det verkligen lyxigt.

Vid bokning ingår även hyra av kanoter, bastu och wi-fi. Läs mer på Kläppens hemsida.

Skulle du vilja glampa i Kläppen har vi en rabattkod. Med koden TEAMLOST20 får du 20% rabatt när du bokar Kläppens glampingtält. Koden är giltig till och med den 1 juli och gäller för perioden 23 juni   – 21 augusti 2022. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Kläppen bjuder på en hel del aktiviter även under sommarhalvåret. Vi älskar att vara ute i naturen och springa så för oss blev det mest löpning. I Kläppen hittar du bla hinderbana, motionsslingor, hyra av SUP och kanot, minigolf, Kläppen arena där du kan åka skidor och snowboard och landa mjukt m.m

En av de härliga turerna vi tog var vid Myrflodammen. Info om hur vi sprang hittar du på Strava.

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar