Hem Recept Morotsbröd

Morotsbröd

av Team Lost

Vi gillar att äta glutenfritt bröd och brukar testa lite olika recept. Här kommer ett recept som går enkelt och snabbt att göra.


Ingredienser:

  • 5,5 dl havregryn (mixa i mixer till havremjöl)
  • 1,5 dl havregryn
  • 4 tsk bakpulver
  • 2 msk solrosfrön
  • lite russin
  • lite salt
  • 1,5 morot
  • 3,5 dl filmljölk
  • 2 ägg


Gör så här:
Mixa 5,5 dl havregryn och bakpulver till havrejmöl. Blanda resten av ingredienserna i en skål. Blanda sedan i havremjölet i skålen. Riv morot och blanda med allt annat.
Klä en form med bakplåtspapper och häll i smeten.
Grädda i 180-200 grader i 59 minuter.

Låt svalna en stund innan servering.


Du kanske även gillar

Lämna en kommentar