Ett poppis mellisbröd här hemma är kesobröd med havregyn. Brödet tar ca 25 minuter att göra och passar både som frukost, mellis eller som till hamburgerbröd.
![](https://i0.wp.com/media.teamlost.se/2021/12/IMG_2650-1024x751-1.jpg?resize=1024%2C751&ssl=1)
Recept:
4 dl havremjöl ( vi brukar mixa vanligt havregryn i en mixer)
2 dl havregryn
3 dl keso
3 ägg
2 tsk bakpulver
lite salt
Valfritt extra:
lite brödkryddor
lite tranbär/russin
pumpafrö eller riven ost på toppen
Blanda alla ingredienser och grädda i 225C ca 16 minuter. Låt svalna innan du serverar.
![](https://i0.wp.com/media.teamlost.se/2021/12/IMG_2655-1536x1147-1-1024x765.jpg?resize=1024%2C765&ssl=1)
1 kommentar
Ser gott ut !❤️. Är det bra för viktminskning?