Hem Blogg Utmaning 2019 – Handstående

Utmaning 2019 – Handstående

av Patrik Widell

Stå på händer varje dag i ett år

Handstående har utvecklats till en passion för mig. Under 2019 genomförde jag en utmaning att stå på händer varje dag under ett helt år. Jag lyckades. Från att vara ganska dåligt på att stå på händer kunde jag mot slutet genomföra varje dag med lätthet och med bättre stabilitet än under början av året. Jag såg en stor skillnad i just balansen och den förbättrades grymt mycket tror att jag bara övade några minuter per dag. Jag filmade lite varje dag som jag presenterar i filmen nedan.

Är du sugen på att utföra en liknande utmaning? Glöm inte att tagga mig @patrikwidell och #handstand365 så vi kan följa din utmaning.

Video från året som gått.

Se mer om träning på bloggen.

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar