Hem Team Lost hittar hem Bygg ditt perfekta hemmagym: Vår resa från planering till verklighet

Bygg ditt perfekta hemmagym: Vår resa från planering till verklighet

av Team Lost

 I samarbete med Lövångersbygg

För ungefär tre år sedan påbörjade vi en spännande resa – att bygga vårt eget garagegym. Drömmen om ett eget träningsutrymme hemma började ta form och vi satte igång med att mäta tomten och planera var gymmet skulle placeras. Efter noggranna förberedelser skickade vi in bygglovet och kontaktade flera grävföretag för att få bästa möjliga offert.

När det kom till själva garagekonstruktionen fastnade vi för Lövångers Bygg och deras smidiga byggsatser. Vi valde att ta hjälp med grävningen, gjutningen av plattan, samt resningen av väggarna och takläggningen. Resten, inklusive allt arbete inomhus, tog vi på oss själva. Vår resa från ritning till färdigt gym har vi dokumenterat i detalj och delat på vår YouTube-kanal. Vi hoppas att du vill följa vår resa där.

En sak som vi märkte under åren med vårt gym var att garageporten inte användes så mycket som vi trodde att den skulle göra. I år beslutade vi oss för att ta bort porten och istället slå igen den. Resultatet? Ett större och luftigare utrymme som nu känns helt perfekt för våra träningsbehov.

Att bygga ett garagegym har varit en fantastisk upplevelse och vi är otroligt nöjda med slutresultatet. Vi hoppas att vår resa kan inspirera dig att skapa ditt eget perfekta hemmagym!

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar