Hem Team Lost hittar hem Vi har flyttat!

Vi har flyttat!

av Team Lost

Äntligen har vi fått tillgång till vårat drömhus och i helgen gick flyttlasset. Huset ligger en bit utanför Jönköping så vi bor fortfarande kvar i Jönköping. Vi tänkte inte bara ha flyttkaos utan även skapa en serie på Youtube.

Team Lost hittar hem i de småländska skogarna

Det här är serien där du kommer få följa oss när vi flyttar från vår lägenhet i stan till ett drömhus i skogen utanför Jönköping. Under pandemin har många valt att flytta ut från stan för att komma närmre ett lugn i naturen. Statistik visar även att de flesta spenderar mer tid framför sina skärmar, något som många upplever negativt. Mer skärmtid behöver inte vara något negativt. Vi ser det som ett unikt tillfälle att inspirera till mer träning och rörelseglädje i vardagen. Att vara i naturen känns som en naturlig del av vår vardag varför det också känns som vi hittat hem nu när vi ska flytta ut i skogen.
Följ med oss när vi bygger om, inreder kontor, bygger en hundgård, tar 4-hjulingen ner till vattnet och badar, bygger dröm gym både ute och inne i garaget som ska byggas, kanske badar badtunna för att avsluta med isbad i soluppgången, lagar härliga middagar i trädgården och mycket mycket mer.

Första avsnittet är en house tour som du hittar här:

Hoppas du vill följa våra äventyr. Vardagsuppdateringar finns på Instagram Lost gym 

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar