Hem Blogg Stockholms weekend och Fitness Festivalen

Stockholms weekend och Fitness Festivalen

av Team Lost

Varje år arrangeras Fitness Festivalen på Älvsjömässan i Stockholm. Det är en helg full med olika tävlingar, föreläsningar, utställare och mycket mer.

Vi åkte upp till Stockholm på fredagen och checkade in på Downtown Camper. Ett hotell mitt i Stockholm som verkligen passade oss. Hotellet är anpassat för en aktiv målgrupp och beläget centralt i Stockholm. Vi checkade in i ett stort rymligt rum med outdoor känsla.

Vi åkte sedan vidare till Södermalm där det årliga Barebells-minglet hölls. Vi julpysslade, spelade bingo och hade mysigt.

Lördagen startade men en super good frukost buffé. Här fanns verkligen allt och lite till.


Sedan bar det av till Fitness Festivalen. Vi spanade in lite av festivalen innan vi hängde i Barebells monter i några timmar.


Vi tog även över deras Tiktok konto. Spana in det HÄR.
Sedan blev det lek på Extremfabrikens ninjabana och bakåtvolter med Philip Benjaminsson. Spana in inläggen här och här.

Hemma på hotellet igen för 2 minuters paus innan vi tog hissen upp till The Nest Wellness högst upp i huset. En tränings och spa area. Här finns även en ute pool med utsikt över hela Stockholm. Här passade vi på att spaa och ta det lugnt. Även om det var rätt mycket folk så var det ändå en lugn stämning. Precis vad vi behövde efter en heldag på mässan.

Vi gjorde oss sedan i ordning och åkte till Noccos julfest och 5års fest.

Söndagen började med sovmorgon och en god frukost innan vi checkade ut och åkte hem mot Jönköping igen. Downtown Camper är verkligen ett hotell vi rekommenderar om du vill bo på ett lugnt och mysigt hotell centralt i Stockholm.

Det förekommer produktplaceringar för Barebells och Nocco i inlägget.

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar