Hem Race rapport Cannes International Triathlon 2024 

Cannes International Triathlon 2024 

av Patrik Widell

Magisk helg på en magisk plats

Wow, vilken helg det har varit i Cannes och Cannes International Triathlon! 🚴‍♂️🏊‍♀️🏃‍♂️ Simningen var en verklig kamp där alla sprang i från stranden samtidigt – ingen stress, alla på en gång! 😂 Det var ganska stökigt i början, men ärligt talat, det är ju ganska kul. Jag fick bara en käftsmäll ändå. Andra varvet började det luckra upp sig, och simningen i det magiskt turkosa vattnet, som höll friska 15 grader, var helt fantastiskt.

Cyklingen

Cyklingen var en riktig utmaning med sina 1400 höjdmeter. Nedför var jag lite för försiktig och låg och bromsade medan alla andra susade förbi 😂 Det var en blandning av skräck och förtjusning på de våta kringliga asfaltvägarna med noterad topphastighet på 65 km/h 🫣 Men på de platta sträckorna och uppför var det bara att mosa på – alla passen i garaget har verkligen hjälpt!

Löpningen

Löpningen var där jag verkligen skulle få bita ihop, med målet att hålla ett tempo på 5 minuter per kilometer. Det har blivit mer löpning på senare tid och det har känts bra. Jag höll tempot nästan hela vägen, vilket kändes otroligt skön och jag är stolt över min prestation!

Att tävla längs den franska rivierans kust, med dess bländande blå vatten och ikoniska landskap, var en som en dröm. Stort tack till alla fantastiska människor jag mötte längs vägen och till alla som hejade på mig. Detta är en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. Cannes, vi ses snart igen 🏆💪 

Det kommer en längre video på vår youtube – Fanny & Patrik framåt helgen. 

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar