Hem Race rapport ÖTILLÖ Utö 2024- Sprint

ÖTILLÖ Utö 2024- Sprint

av Team Lost

I helgen tog jag mig an en ny utmaning när jag deltog i ÖTILLÖ Utö Sprint SOLO, en spännande swimrun-tävling på den vackra ön Utö i Stockholms skärgård. Det här loppet var speciellt för mig eftersom det var första gången jag tävlade ensam – annars brukar jag alltid tävla i team, vilket jag tycker är mycket roligare. Men ibland behöver man prova något nytt och kliva ur sin bekvämlighetszon.

Loppet

Utö visade sig från sin bästa sida med strålande sol och klarblå himmel. Det är något magiskt med Stockholms skärgård – de små öarna, det glittrande vattnet och den friska luften skapar en unik atmosfär som är perfekt för en tävling som denna.

Loppet började med en 400 meter lång löpsträcka, följt av en simning i det klara, men något kyliga vattnet. JTotalt innehöll loppet 10 löpningar och 9 simningar. 13 900 meter löpning och 2800 meter simning. Att delta i ÖTILLÖ Utö Sprint som solo-deltagare var en utmaning på många sätt, men också en otrolig lärorik erfarenhet. Jag saknade verkligen kamratskapet och den gemensamma kämparglöden som man får när man tävlar i team. Det är något speciellt med att dela både glädjen och utmaningarna med en lagkamrat.

Slutsats

ÖTILLÖ Utö Sprint var en minnesvärd upplevelse och jag är tacksam för möjligheten att ha fått tävla på en så vacker plats. Oavsett om man tävlar ensam eller i team, är det viktigaste att ha kul och njuta av varje ögonblick.

Tack, Utö, för en oförglömlig helg och ett fantastiskt lopp! Jag ser redan fram emot nästa äventyr i swimrun-världen.

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar