Hem Race rapport Vi springer Hoka Torekov Båstad 21 km

Vi springer Hoka Torekov Båstad 21 km

av Team Lost

För bara en vecka sedan tog vi oss an den spännande utmaningen att delta i loppet Hoka Torekov-Båstad 21 km. Det var en dag full av äventyr och upplevelser.

Vädret var lite kyligt när startskottet ljöd och vi gav oss iväg på vår löpning. Banan erbjöd en fantastisk blandning av kustnära sträckor, gröna skogspartier och charmiga gatuvyer.

Trots att vi sprang var för sig hade vi varsin kamera med oss för att dokumentera vårat lopp och du kan nu se videon på Youtube.

Temperaturen steg successivt längs banan, vilket gjorde löpningen mer behaglig. Den kyliga starten ersattes snabbt av en varm känsla av framsteg och glädje när vi tog oss igenom varje kilometer.

Det bästa med dagen var definitivt den fantastiska gemenskapen bland löparna. Trots att vi sprang var för sig kände vi en stark samhörighet med alla deltagare längs banan.

När vi äntligen korsade mållinjen efter 21 km kände vi oss otroligt stolta och tillfredsställda. Att ha klarat av denna utmaning tillsammans med så många andra löpare var verkligen en upplevelse.

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar