Hem Blogg Därför ska du ha TikTok

Därför ska du ha TikTok

av Team Lost

TikTok, nej, nej.. Jag sjunger eller dansar inte så TikTok är inget för mig. Det är väl för barn? Nej, vänta lite. 

TikTok är en app där kreativiteten flödar. Du hittar såklart sång och dans men även mycket mycket mer. Vad sägs som städtips, matlagning, träning, humor och mycket mer. Ja det är en del av allt innehåll som finns i appen.

På TikTok hittar du videos mellan 3-60 sekunder långa. Du har ett flöde med inlägg från de du följer och ett flöde med inlägg som heter ”för dig”. På ”För dig”-sidan kommer det upp förslag på sådant TikTok tror du kan gilla.  På TikTok går det snabbt och nya trender blir varje vecka virala med miljontals visningar.

Vi har haft TikTok i 2,5 år och Patrik började främst för att hålla koll på vad som händer på plattformen där hans barn tillbringar många timmar. Fanny började ladda upp videos mest av nyfikenhet och ett par inlägg senare var visningarna flertalet miljoner. Vi tycker att det är en spännande plattform och engagemanget är otroligt stort. 

Tillsammans förmedlar vi bla träningsglädje och Patrik delar med sig av viktig polisinfo som kanske annars inte når fram till barn och unga. Många tror att det endast är barn och unga på appen men användandet ökar mest i åldern +25 år just nu. Skillnaden är att de som är +25 kanske inte lägger upp något innehåll och följer så många. De är mest där och tittar och kommenterar när det är något de har något att tycka till om. Än så länge iallafall. 

Därför ska du ha TikTok

– Du kommer få ett gott skratt
– Du kommer lära dig nya grejer
– Du får inspiration till allt möjligt, nya recept, träning m.m
– Du blir mer kreativ i dina tankar.

Följ oss gärna på TikTok. Du hittar oss under @fanny_josefine @patrikwidell @teamlost @sixtythehusky

Vill du veta ännu mer så boka in dig på nästa föreläsning – Så lyckas du med TikTok.

I flera av våra inlägg länkar vi även videos från TikTok.

Har du TikTok? Berätta gärna.

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar