Hem Blogg Team Lost hittar hem i de småländska skogarna

Team Lost hittar hem i de småländska skogarna

av Team Lost

Vi har köpt hus! Efter en tids letande har vi äntligen hittat vårt drömhus där vi ska bygga vårt drömgym. Huset ligger i skogen precis jämte en sjö så vi kan simträna och springa precis utanför dörren. När vi letade hus ville vi gärna hitta ett hus när en sjö, nära skog och inte allt för långt från Jönköping och nu har vi alltså hittat rätt.

Att vara i naturen känns som en naturlig del av vår vardag varför det också känns som vi hittat hem nu när vi ska flytta ut i skogen.

Team Lost hittar hem i de småländska skogarna

Team Lost hittar hem i de småländska skogarna är en serie där ni kommer få följa oss när vi flyttar från vår lägenhet i stan till vårat drömhus i skogen. Ni kommer få följa oss när vi bygger om, inreder kontor, bygger en hundgård, tar 4-hjulingen ner till vattnet och badar, bygger dröm gym både ute och inne i garaget, badar badtunna för att avsluta med isbad i soluppgången, lagar härliga middagar i trädgården och mycket mer.

Vi vill att ni ska känna inspiration och glädje och kanske själva bli nyfikna på tanken att en dag ha ett drömhus i skogen och få närmare till ett aktivt liv nära naturen.

Vi har en dröm om att skapa vår egna lilla träningsoas med ett garage fullpackat med träningsutrustning och en utegym i anslutning till detta där vi kan göra allt vi älskar. Lyfta, hänga, klänga, leka och träna. Nu har vi bott i en lägenhet inredd som ett gym.

Låter det spännande så följ oss gärna! På @lostgym kommer kan du redan nu få en smygtitt på vad som kommer. Är du mer intresserad av träning så finns vi som vanligt på @teamlost 🌸

Flyttlasset går i november och båda våra lägenheter ligger ute till salu.

Ta hand om er i värmen 🧡

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar