Hem Träningspass Hemmaträning vad ska jag träna?

Hemmaträning vad ska jag träna?

av Team Lost

Vi får väldigt många frågor om hemmaträning. Vad kan jag göra? Hur ska jag göra? Jag har inga saker hur gör jag då? Att träna hemma behöver inte vara komplicerat och behöver inte ta så lång tid. Du behöver inte börja med ett pass som är en timme långt, 20 minuter räcker!

Vi har spelat in några rörelsepauser som man kan göra hemma. Är det för kort pass? Kör flera omgångar eller flera olika pass efter varandra.

Har du svårt att hitta tiden och att det kommer andra saker emellan? Skriv in din träning i kalendern eller sätt larm på mobilen. Lägg sedan undan mobilen eller ha den på ljudlös så du kan fokusera på just träning och inte på att det plingar till i mobilen.

Ha så kul

Fler tips på träning hittar du här:
Hemmaträning med gummiband
Mikkos triangle
60 minuters träning

Du kanske även gillar

Lämna en kommentar